「聖隷国際研究コンファレンス&シンポジウム2020(SIRCS2020)」開催中止について
現在、新型のコロナウイルスによる肺炎の感染が全世界に広がっております。このような状況下、参加者の安全を考慮し、本コンファレンス及びシンポジウムの開催を中止する決定をいたしました。
これまで開催に向け、ご尽力・ご支援賜りました関係者の皆さまにおかれましては、このような結果となりましたこと深くお詫び申し上げます。今回は中止とさせて頂きますが、次回更に充実した会が開催できるよう、引き続きご支援を賜りますようお願い申し上げます。

聖隷国際研究コンファレンス&シンポジウム2020
大会委員長 柴本 勇

Due to the novel Coronavirus 2019 epidemic situation, we have been carefully considering whether we hold SIRCS2020 in the last few days. We deeply regret to inform you that we are canceling SIRCS2020 for everyone's safety reasons. We apologize for the disappointing decision, however, your understanding is much appreciated.

We will consider whether to postpone the SIRCS after the Coronavirus situation is settled. We will inform you about rescheduling when it is decided and we look forward to your registration again in the future.

Sincerely yours,

Isamu Shibamoto, Ph.D.
Chair, Seirei International Research Conference & Symposium 2020 Organizing Committee